LOP - Associació Cultural Alcalde Xifré

Anar a la cistella
UNITATS
UNITATS
Anar a la cistella
Anar al Contingut
SISTEMA
Llei Orgànica de Protecció de Dades


L'ASSOCIACIÓ CULTURAL ALCALDE XIFRÉ l'informa que les seves dades seran traCtades segons estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de Desembre, de protecció de dades de caràcter personal i el Reial Decret 1720/2007 de 21 de Desembre.

L'ASSOCIACIÓ CULTURAL ALCALDE XIFRÉ l'informa que és titular del fitxer "Socis i Amics" registrat a l'agència de protecció de dades. La finalitat del present tractament és l'enviament de comunicacioó d'actes i activitats d'acord amb el propòsit de l'Associació. En cas de no exercir el dret d'oposició o cancel·lació a l'esmentat tractament en un període superior a trenta (30) díes, entenem que dóna el seu consentiment al tractament esmentat i les seves dades passaràn a formar part del fitxer "Socis i Amics".


Així mateix, li informem que té la potestat per a exercitar els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, tal i com reconeix la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de Desembre. Per exercitar aquests drets i qualsevol aclaració, pot contactar amb nosaltres.
Tornar al contingut