Noticias A.C. ALCALDE XIFRÉ - Associació Cultural Alcalde Xifré

Anar a la cistella
UNITATS
UNITATS
Anar a la cistella
Anar al Contingut

- XVII PREMIS LITERARIS JOAN COROMINES

Associació Cultural Alcalde Xifré
Publicat per en ACTES ·
La cerimònia va comptar amb la intervenció de la Directora de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya, Ester Franquesa. Durant l'entrega dels premis es va fer un homenatge pòstum a Patrícia Gabancho.
El dissabte 6 d'octubre a les 18.30h, el Teatre Principal de Badalona va acollir els actes de la XVII edició dels Premis Nacionals Joan Coromines. Per primera vegada la ciutat va fer d'amfitriona d'aquests premis d’abast nacional.
Els Premis Nacionals Joan Coromines són el reconeixement de la Coordinadora d'Associacions per la Llengua Catalana (CAL) en col·laboració amb entitats locals, cap a persones, entitats o empreses que han destacat pel seu compromís en la normalització de la nostra llengua, cultura o nació.
Aquest acte rep el suport de la Generalitat de Catalunya i s'organitza anualment en un municipi diferent.
Enguany, el lliurament de premis emmarcats dins de l'Any Fabra ha estat organitzat per Òmnium Cultural, Associació Cultural Alcalde Xifré i Casal Antoni Sala i Pont. Han donat suport Ajuntament de Badalona, Badalona Cultura, Associació de Veïns del Centre, Pastisseria Comas, La Floristeria, Bon Preu i Forn Bertran.
Els guardonats en la XVII edició han estat:
-Carme Sansa
-Escola d’Escriptura Ateneu Barcelonès
-Enric Larreula
-Grup Enderrock
-Joan Soler i Amigó.
Destaquem en aquest sentit el guardonat badaloní –escriptor, pedagog i recent Creu de Sant Jordi- Joan Soler i Amigó.

sense comentaris

Tornar al contingut