Noticias A.C. ALCALDE XIFRÉ - Associacio Cultural Alcalde Xifré

Per la recuperació
de la memòria
històrica de
Badalona
Anar a la cistella
UNITATS
UNITATS
Per la recuperació de la memòria històrica
de Badalona
Anar al Contingut

SOLIDARITAT AMB ELS JOVES D'ALTSASU

Associacio Cultural Alcalde Xifré
Publicat per en EXCURSIONS ·
- SOLIDARITAT AMB ELS JOVES D'ALTSASU
Publicat per AC ALCALDE XIFRÉ en EXCURSIONS ·
L’Associació Alcalde Xifré s’adhereix a la manifestació convocada pels familiars dels joves d’Altsasu després que l'Audiència Nacional hagi confirmat les seves condemnes per agredir a dos guàrdies civils i les seves parelles a l'octubre 2016.
Denunciem "les elevades condemnes en el seu grau màxim imposades als joves involucrats en la baralla en un bar" i "la utilització desmesurada i injustificada de la presó preventiva com un càstig afegit, mantenint a tres dels xavals a la presó des de fa dos anys i mig, i a 4, des de fa 10 mesos, quan la sentència encara no és ferma".
Crèiem que aquest cas "ha estat envoltat d'una motivació i utilització ideològica per a justificar la gravetat del delicte" i que en ell s'han detectat "problemes d'imparcialitat" que han estat assenyalats per Amnistia Internacional i que de confirmar-se "podrien afectar el dret a un judici just".
Per tot això, la nostra associació la qual porta el nom d’un alcalde afusellat després d’un judici sumaríssim, demanem que la justícia espanyola actuï en conseqüència i es deixi d’emmirallar en temps passats.
sense comentaris

Tornar al contingut