Noticias A.C. ALCALDE XIFRÉ - Associació Cultural Alcalde Xifré

Anar a la cistella
UNITATS
UNITATS
Anar a la cistella
Anar al Contingut

- L’AUTODETERMINACIÓ NO ÉS DELICTE

Associació Cultural Alcalde Xifré
Publicat per en ACTES ·
L’Associació Cultural Alcalde Xifré hem anat a Madrid
PER DIGNITAT , AUTODETERMINACIÓ I LLIBERTAT!
Dissabte 16 de març de 2019. Madrid. Hi ha una manifestació convocada per ANC i ÒMNIUM sota el lema “L’AUTODETERMINACIÓ NO ÉS DELICTE”
Com a entitat memorística no hi podem faltar en aquelles mobilitzacions on es denunciï la repressió i la vulneració de drets fonamentals, tampoc en una de les principals protestes vinculades al judici que des de fa més d’un mes s’està duent a terme per criminalitzar els polítics i líders socials de Catalunya presos per defensar l’autodeterminació.
Un autocar amb quaranta-tres socis i amics de l’associació vam sortir de Badalona conjuntament amb  els altres 5 d’ANC i Òmnium deixant ben alt i visible el nom de la nostra ciutat. Creiem que ens cal demostrar que Badalona no ha estat, no ho és ni serà mai una ciutat ultradretana com molts creuen per les referències que els arriben per mitjans de comunicació enverinats. Badalona és una ciutat demòcrata on defensarem tant com calgui el dret a l’autodeterminació de tots els pobles, per aquest motiu ens vam desplaçar a Madrid i ens trobaran a tots els punts on puguem arribar.

CLIC A L'IMATGE PER ACCEDIR A TOTES LES FOTOGRAFIES I VIDEOS DE L'ESDEVENIMENT

sense comentaris

Tornar al contingut