Noticias A.C. ALCALDE XIFRÉ - Associacio Cultural Alcalde Xifré

Per la recuperació
de la memòria
històrica de
Badalona
Anar a la cistella
UNITATS
UNITATS
Per la recuperació de la memòria històrica
de Badalona
Anar al Contingut

INAUGURACIÓ SITE ASSOCIACIÓ CULTURAL ALCALDE XIFRÉ

Associacio Cultural Alcalde Xifré
Publicat per en ACTES ·
- INAUGURACIÓ SITE ASSOCIACIÓ CULTURAL ALCALDE XIFRÉ
Publicat per AC ALCALDE XIFRÉ en INAUGURACIÓ ·
El vint-i-vuit de novembre de dos mil divuit, a la sala de plens del museu de Badalona, vàrem presentar  la nova pàgina web en companyia d’una bona colla d’amics, els quals els agraïm la seva participació en aquest acte tan peculiar com és la inauguració pública d’un espai a internet.
Presentà l’acte n’Oriol Lladó Esteller remarcant la nostra entitat com a referent memorístic a Badalona, la qual cosa valorem molt positivament.  Es mostrà també interessat a conèixer profundament l’espai interactiu que presentàvem, donat que en aquest espai virtual la participació és l’eina fonamental per fer créixer, encara més, el coneixement d’allò que des de l’associació Alcalde Xifré volem fomentar, i que no és altra cosa que l’interès per la memòria històrica i el respecte cap a persones i fets que han destacat a la nostra ciutat.
En Pere Rodríguez, l’artífex i creador de la pàgina, va mostrar als assistents el funcionament de la mateixa després d’una breu explicació del perquè dels colors, mida de les pestanyes i enllaços. Aquesta pàgina està creada per fer servir amb molta facilitat en un disseny en el qual es troba tot el que es desitja d’un sol cop de vista. Xat privat, bloc, marxandatge, possibilitat de fer-se’n socis o amics, enllaços a les pàgines més importants sobre memòria històrica, personatges il·lustres, llibres i tot allò que el mateix visitador pugui necessitar per estar informat com cal.
Us convidem per tant, que la repasseu ben bé i ens doneu la vostra opinió, com ja sabeu, estem disposats a aprendre i comptem amb  el vostre suport per tal de farcir de contingut la pàgina que hem fet per a tots vosaltres. I no oblideu, el nostre millor desig és que ens aporteu fets i històries personals, sobretot de personatges anònims que hagin pogut deixar empremta en la societat badalonina.
sense comentaris

Tornar al contingut