Noticias A.C. ALCALDE XIFRÉ - Associacio Cultural Alcalde Xifré

Per la recuperació
de la memòria
històrica de
Badalona
Anar a la cistella
UNITATS
UNITATS
Per la recuperació de la memòria històrica
de Badalona
Anar al Contingut

ADHESIÓ SOL·LICITUD CREU SANT JORDI

Associacio Cultural Alcalde Xifré
Publicat per en ACTES ·
- ADHESIÓ SOL·LICITUD CREU SANT JORDI
Publicat per AC ALCALDE XIFRÉ en ACTES ·
L’Associació Alcalde Xifré reconeix la tasca  de l’insigne badaloní Jordi Monés, un exemple a seguir per tots aquells que fan recerca en l’àmbit de les ciències de l’educació i de la cultura als Països Catalans. Durant la dictadura franquista va formar part de la resistència cultural, presidint entitats com el Centre Excursionista de Badalona, organitzant, el 1968, l’Any Fabra a Badalona o participant en el Congrés de Cultura Catalana, entre d’altres.

Com a entitat cultural badalonina, ens hi hem adherit a la candidatura  i us animem a signar i a recollir signatures per tal que enguany li sigui atorgada la Creu de Sant Jordi, màxima distinció de la Generalitat de Catalunya a persones naturals o jurídiques que, pels seus mèrits, hagin prestat serveis destacats a Catalunya en la defensa de la seva identitat o, més generalment, en el pla cívic i cultural.

A continuació trobareu els documents que podeu descarregar i/o imprimir i que s’han de reomplir i lliurar per correu elèctric a creusantjordijm@gmail.com o bé a la bustia de la L'Escola Gitanjali, a la atenció de la Marta Valls, Avda Martí Pujol 37-51 de Badalona -08912-.

sense comentaris

Tornar al contingut