Noticias A.C. ALCALDE XIFRÉ - Associacio Cultural Alcalde Xifré

Per la recuperació
de la memòria
històrica de
Badalona
Anar a la cistella
UNITATS
UNITATS
Per la recuperació de la memòria històrica
de Badalona
Anar al Contingut

80é ANIVERSARI BOMBARDEIG LA LLAUNA

Associacio Cultural Alcalde Xifré
Publicat per en ACTES ·
“BADALONA BOMBARDEJADA”, aquest va ser el títol que l’Associació Cultural Alcalde Frederic Xifré Masferrer va utilitzar per presentar l’acte que commemorava el bombardeig que va afectar la fàbrica de La Llauna el 30 de juny de 1938.
 
L’esmentat esdeveniment es celebrà al mateix edifici, emplaçant una placa en homenatge a les víctimes dels bombardejos que van assolar la nostra ciutat entre els anys 1936 i 1939.
 
Ens acompanyaren diverses entitats de cultura badalonina com són els Bastoners de Canyet i els Miquelets de Badalona, els quals van fer les conseqüents salves d’honor en homenatge a les víctimes de la tragèdia. L’equip Termites de Llefià va oferir un taller de Bitlles Catalanes, l’Associació Cultural Llefià i Badalona sardanista van animar els assistents a ballar sardanes i durant tot el matí s’exposà un recull de fotografies de l’abans i el present de la república i es presentaren els segells i les postals de curs legal que el Grup Filatèlic de Badalona ha editat amb motiu de l’acte i de la nostra Associació.


sense comentaris

Tornar al contingut