Noticias A.C. ALCALDE XIFRÉ - Associacio Cultural Alcalde Xifré

Per la recuperació
de la memòria
històrica de
Badalona
Anar a la cistella
UNITATS
UNITATS
Per la recuperació de la memòria històrica
de Badalona
Anar al Contingut

L’AUTODETERMINACIÓ NO ÉS DELICTE

Associacio Cultural Alcalde Xifré
Publicat per en EXCURSIONS ·
- L’AUTODETERMINACIÓ NO ÉS DELICTE
Publicat per AC ALCALDE XIFRÉ en ACTES ·
L’Associació Cultural Alcalde Xifré hem anat a Madrid
PER DIGNITAT , AUTODETERMINACIÓ I LLIBERTAT!
Dissabte 16 de març de 2019. Madrid. Hi ha una manifestació convocada per ANC i ÒMNIUM sota el lema “L’AUTODETERMINACIÓ NO ÉS DELICTE”
Com a entitat memorística no hi podem faltar en aquelles mobilitzacions on es denunciï la repressió i la vulneració de drets fonamentals, tampoc en una de les principals protestes vinculades al judici que des de fa més d’un mes s’està duent a terme per criminalitzar els polítics i líders socials de Catalunya presos per defensar l’autodeterminació.
Un autocar amb quaranta-tres socis i amics de l’associació vam sortir de Badalona conjuntament amb els altres 5 d’ANC i Òmnium deixant ben alt i visible el nom de la nostra ciutat. Creiem que ens cal demostrar que Badalona no ha estat, no ho és ni serà mai una ciutat ultradretana com molts creuen per les referències que els arriben per mitjans de comunicació enverinats. Badalona és una ciutat demòcrata on defensarem tant com calgui el dret a l’autodeterminació de tots els pobles, per aquest motiu ens vam desplaçar a Madrid i ens trobaran a tots els punts on puguem arribar.

sense comentaris

Tornar al contingut