Noticias A.C. ALCALDE XIFRÉ - Associació Cultural Alcalde Xifré

Anar a la cistella
UNITATS
UNITATS
Anar a la cistella
Anar al Contingut

- PLATAFORMA DE MIGRANTS I REFUGIATS EN LLUITA

Associació Cultural Alcalde Xifré
Publicat per en ACTES ·
El passat 13 de desembre d’enguany, la “Plataforma de migrants i refugiats en lluita” ens va convidar a formar part de la seva constitució. L’acte de presentació va tenir lloc al Casal de la Solidaritat Can Pepus de Badalona.
 
La idea està basada a constituir-se en l’àmbit de Catalunya amb l’objectiu de preservar i, si és possible, ampliar els llaços teixits amb la lluita i, a partir del que ja s’ha aconseguit, treballar per aconseguir allò que encara falta.

Aquests són els 11 punts reivindicatius de les tancades de Barcelona, Badalona, l’Hospitalet i Blanes esmentats en l’assemblea:
 
 
-       Papers sense contracte.
 
-       No a la llei d’estrangeria.
 
-       Empadronament sense domicili fix.
 
-       Accés a la nacionalitat sense examen.
 
-       Sanitat per a tothom.
 
-       Drets per a totes i tots (acollida per a les persones sol·licitants d’asil, reagrupament familiar...).
 
-       Despenalització de la venda ambulant.
 
-       Combatre el racisme institucional.
 
-       Tancament dels CIES.
 
-       No a les fronteres.
 
-       No a la violència contra les dones migrants.
 
 
L’Associació Cultural Frederic Xifré Masferrer, com a entitat del Consell de la solidaritat de Badalona i atenent a l’article 2 dels seus estatuts, en els quals consta com a fins d’aquesta, activitats dins dels àmbits de càracter cultural, social, i humanitaris relacionats amb la ciutat de Badalona, dóna suport a la iniciativa plantejada per aquesta plataforma i treballarà tant com sigui possible a través de l’Ignasi Costa Herrero, el nostre representant àmpliament experimentat professionalment en temes d’immigració i de defensa dels Drets Humans.
 
 
És per a nosaltres un plaer col·laborar i agraïm de molt bon grat a la plataforma, que hagi comptat amb nosaltres pel desenvolupament de la seva tasca.sense comentaris

Tornar al contingut